CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προκριματικά Euro 2020 – Προγνωστικά Ελλάδα vs Λιχτενστάιν – Κυριακή 08/09/2019

Ούτε στο ντεμπούτο του Τζόνι Φαν Σιπ (αντικατέστησε τον Αγγελο Αναστασιάδη), το βράδυ της Πέμπτης στο Τάμπερε, κατάφερε η Εθνική μας να επανέλθει στο σωστό μονοπάτι. Ναι μεν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε κάποια σημάδια βελτίωσης, όμως και πάλι δεν έπεισε με την απόδοσή του, γνωρίζοντας νέα ήττα στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020, από την Φινλανδία αυτή τη φορά με 1-0. Εν ολίγοις, με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα έχασε και την τελευταία ελπίδα που είχε για να προλάβει τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ (Ιταλία 15 βαθμούς, Φινλανδία 12 β., Βοσνία-Ερζ. 7 β., Αρμενία 6 β., Ελλάδα 4 β., Λιχτενστάιν 0 β. σε 5 αγώνες).

Από τη στιγμή, λοιπόν, που άπαντες το πήραν απόφαση ότι η Εθνική μας αποκλείστηκε, προσπαθούν να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον και τα… άλλα προκριματικά που έρχονται (σ.σ. για το Μουντιάλ). Το βράδυ της Κυριακής (08/09, στις 21:45) η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον… φτωχό συγγενή του ομίλου, το Λιχτενστάιν, το οποίο μετρά πέντε ήττες σε πέντε αγώνες, χωρίς να έχει πετύχει γκολ (0-18). Ο Ολλανδός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι μάγος, όμως μία έξτρα ώθηση και ένα επιπλέον κίνητρο είναι σίγουρο ότι θα το δώσει στους παίκτες του. Το Λιχτενστάιν προσφέρεται για ένα μίνι ξέσπασμα και θα ποντάρουμε στο να σκοράρει η Εθνική μας πριν το 21ο λεπτό.  

*Η αποστολή της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Πασχαλάκης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Μάνταλος, Βρουσάι, Κολοβός, Φετφατζίδης, Κουλούρης, Παυλίδης, Λημνιός, Γιαννούλης.

Η πρότασή μας: Ελλάδα – Λιχτενστάιν: Γκολ πριν το 21ο λεπτό.

 

Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button