CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Πρόβλεψη πρωταθλήτριας Premier League 2019-20

Το πιο αγαπημένο εκτός Ελλάδας πρωτάθλημα των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος είναι η Αγγλική Premier League και αξίζει να την αναλύσουμε σήμερα.

ΑΓΓΛΙΑ – ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Η Premier League κερδίζει συνεχώς – και όχι άδικα – πολλούς νέους «οπαδούς»! Η αλήθεια, όμως, είναι ότι και κάποιον… ουδέτερο ποδοσφαιρόφιλο να ρωτήσεις για το ποιο είναι το πιο αστραφτερό πρωτάθλημα της Ευρώπης, χωρίς να σκεφθεί και πολύ, θα σου απαντήσει «η Premier League»! Και μπορεί οι φίλαθλοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ να κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο και τη φετινή σεζόν, η κούρσα για το ποιος θα σηκώσει την κούπα, αφορά δύο συγκεκριμένα «άλογα». Το πρώτο είναι η Σίτι που πήρε τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα και το δεύτερο η Λίβερπουλ που ψάχνει με… μανία την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά μετά το 1990, χρονιά που πανηγύρισε το τελευταίο πρωτάθλημά της.

Από τη μία, λοιπόν, οι «Σίτιζενς» του Πεπ Γκουαρδιόλα και από την άλλη οι «Κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ σε μία μάχη που χωρίς… έλεος και η οποία αναμένεται να μας κρατήσει ξανά στην… τσίτα, μέχρι το φινάλε του «μαραθωνίου». Χωρίς υπερβολή πρόκειται για τιτανομαχία σε όλα τα επίπεδα (ρόστερ, πάγκος, τεχνικό τιμ και ομοιογένεια, καθώς δεν άλλαξαν πολλά στο έμψυχο δυναμικό τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού), όμως εκτιμούμε πως φέτος ήρθε η ώρα η… μπίλια να κάτσει στο κόκκινο! Η Σίτι έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, ωστόσο «οφείλει» να ψάξει το κάτι παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ας κρατάει χαμηλούς τόνους ο Πεπ. Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ μπήκε στη σεζόν ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως αυτό που την «καίει» είναι να μην συμπληρώσει 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα…

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button