Προγνωστικά ΣτοιχήματοςΡαπτόπουλος Προγνωστικά

Ραπτόπουλος – Προγνωστικά Ελλάδα vs Βοσνία – Euro 2020 – Τρίτη 15/10/2019

Ωραία πραγματάκια έρχονται πάλι σήμερα από την Εθνική. Προβλέπω να γίνεται ένα ματς συγκλονιστικό, ανάμεσα σε μια ομάδα που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα (Βοσνία) και μία που δεν πολύ-ενδιαφέρεται (Ελλάδα). Η Εθνική μας θα πρέπει να παράξει ποδόσφαιρο και γιατί παίζει στην έδρα της και γιατί ο άλλος διάλεξε το 4-2-3-1 με Μάνταλο 10αρι και Λημνιό στα χαφ. Με τέτοιο σχήμα μπορεί να βάλει γκολ αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα φάει κιόλας. Για μένα η τετράδα μπροστά θα ήταν καλύτερα με το γιο του Δώνη, το Λημνιό, το Μάνταλο και έναν εκ των Κουλούρη ή Μήτρογλου κορυφή. Αυτό με τον Παυλίδη και το Μπακασέτα που διαβάζω είναι κάτι που πρέπει να το είδε σε κάποια προφητεία ο Ολλανδός.  

Τώρα, για τον Κουρμπέλη στόπερ δίπλα στο Χατζηδιάκο τα σχόλια περιττεύουν. Είναι για να κατέβω και γω στο ΟΑΚΑ με κανέναν από σας παρέα και να τους κάνουμε δυο γκολ στο 90λεπτο. Σταφυλίδης και Μπακάκης είναι καλά μπακ αλλά είναι κοντοί και σε καμιά σέντρα θα χρειαστεί να στήσουν σκαλωσιές για να διώξουν. Ο Γαλανόπουλος στα χαφ είναι αργός οπότε στην επανάληψη του ματς θα χρειαστεί να βάλετε το βίντεο στο γρήγορο. 

Θα δούμε καλή μπάλα αν και οι άλλοι είναι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και έχουν ποιότητα και ταχύτητα που αυτή η Εθνική Ελλάδος δεν έχει. Θα δούμε φάσεις πιστεύω. Βλέπω να μπαίνει γκολ / γκολ, βλέπω να υπάρχει Over και διπλό. Αν μπορείτε να τα παίξετε και συνδυαστικά (δύσκολο) τότε ακόμα καλύτερα. 

Η πρόβλεψή μας: Ελλάδα vs Βοσνία: Γκολ / Γκολ, Over 2.5 Goals, Νίκη Βοσνίας στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Photo of Kostis Rapto

Kostis Rapto

Related Articles

Back to top button