Προγνωστικά ΣτοιχήματοςΡαπτόπουλος Προγνωστικά

Ραπτόπουλος – Ποδοσφαιρικό Κουπόνι Σαββατοκύριακου 19 & 20/10/2019 – Superleague

Πάμε να παίξουμε λίγο μπάλα σήμερα; Για όσους με παρακολουθούν τώρα που γράφω προγνωστικά στοιχήματος στο stoixima.com.gr, θα έχουν καταλάβει πως δε δίνω ότι να ναι. Ότι δίνω το παίζω και γω και με μια ματιά σε αυτά που έδωσα για Εθνικές αλλά και Superleague ως τώρα, θα διαπιστώσετε πως έχουμε κάνει αρκετά ταμεία. Αλλά μόνο όταν βλέπω σημεία που μ’ αρέσουν. Και αυτό το σαββατοκύριακο αυτό είδα πολλά που μ΄ αρέσουν στο στοιχηματικό κουπόνι.

Είδα Ολυμπιακό – ΟΦΗ στα 2-3 γκολ με μια καλή απόδοση. Είδα Παναιτωλικό – Λάρισα στον άσσο, με διπλό τον Άρη στην Ξάνθη και Γκολ – Γκολ. Είδα Πανιώνιο – Αστέρα Τρίπολης Γκολ – Γκολ αλλά και άσσο που μου καλαρέσει στη Νέα Σμύρνη, για όσους θέλουν να παίξουν και τα δύο. 

Είδα Χ2 στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου ή ΝΠΓΣΨ (πως το λένε αυτό το καινούργιο πράγμα που κάνανε στο Βόλο αλλά μου μυρίζει ψαρίλα εκεί), είδα Χ και 2-3 Γκολ το ματς στο Περιστέρι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο 2-3 γκολ (ζόρικες και καλές οι αποδόσεις σε αυτό το στοίχημα). Αν αργήσει να βάλει το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ θα είναι στα 2-3 γκολ. Πιστεύω πως είναι το πρώτο ματς που δε θα φάει γκολ ο ΠΑΟΚ μιας και είναι αμυντική ομάδα η Λαμία, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το στοίχημα. 

Επανέρχομαι σε λιγάκι με νέο άρθρο για τα ειδικά του Σαββατοκύριακου.

Οι προβλέψεις μου για Supeleague: Ολυμπιακός - ΟΦΗ: 2-3 Γκολ, Παναιτωλικός - Λάρισα: Νίκη Παναιτωλικού, Ξάνθη - Άρης: Νίκη Άρη και Γκολ Γκολ, Πανιώνιο - Αστέρα Τρίπολης: Άσσο και Γκολ-Γκολ, ΑΕΚ - Ολυμπιακό Βόλου: Χ2, Ατρόμητο - Παναθηναϊκό Χ και 2-3 Γκολ, ΠΑΟΚ - Λαμία: 2-3 Γκολ  στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of Kostis Rapto

Kostis Rapto

Related Articles

Back to top button