CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ρεάλ Μ. vs Εφές – Τρίτη 27/4 – Προγνωστικά Euroleague

Με την πλάτη στον τοίχο η Ρεάλ! Πήγε στην Κωνσταντινούπολη με στόχο ένα μπρέικ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, όμως επέστρεψε στη βάση της με… προίκα δύο βαριές ήττες, ήττες που δεν έχει συνηθίσει το πάντα απαιτητικό κοινό της (Game1: 90-63, Game2: 91-68 ).
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά για τον Πάμπλο Λάσο, θα μάθει την τελευταία στιγμή το αν θα παίξει ο Εντι Ταβάρες στον αγώνα της Τρίτης. Ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ουσιαστικά παίζει τραυματίας και λίγο πριν το τζάμπολ θα φανεί το αν θα πατήσει παρκέ για το Game 3 της σειράς που μπορεί να είναι και το τελευταίο…
Οι Τούρκοι έκαναν επίδειξη δύναμης στα δύο πρώτα παιχνίδια στο «σπίτι» τους και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με το εισιτήριο για το Final 4 της Κολωνίας!
Απόλυτα ικανοποιημένος ο κόουτς Αταμάν, αποθέωσε τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, «πετάει φωτιές» ο σταρ/πλέι μέικερ, Σέιν Λάρκιν.
Χωρίς απουσίες στη Μαδρίτη.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Σέιν Λάρκιν Over 16,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button