CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης vs Παρτιζάν – Πέμπτη 27/04 – Προγνωστικά πλέι οφ Ευρωλίγκα

Η τρίποντη «βόμβα» του Κέβιν Πάντερ στα 0,4 δέκατα πριν το φινάλε… ξέρανε (87-89) τη Ρεάλ, το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη μονομαχία των Μαδριλένων με την Παρτιζάν στα πλέι οφ της Euroleague, φυσικά με φόντο το Final Four του Κάουνας.
Την Πέμπτη (27/04, 21:45) ξανά στο «WiZink Center» το game 2 της σειράς, με τη Ρεάλ του Τσους Ματέο να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι σαφώς πιο ήρεμη, έχοντας στα χέρια της το πρώτο break.
Παραμένει στα πιτς για τους Μαδριλένους ο εφεδρικός Γάλλος σέντερ Πουαριέ, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί – εκτός απρόοπτου – ο αναντικατάστατος σέντερ Ταβάρες, ο οποίος «κληρονόμησε» τραυματισμό στο αριστερό γόνατο στο πρώτο ματς και έπαιξε μόλις 21 λεπτά.
Σταθερά χωρίς απουσίες οι Σέρβοι, με τον Πάντερ να κάνει όργια στο game 1 (26 π., 6 ασίστ) και τον Αλεν Σμάιλαγκιτς να επιβεβαιώνει πανηγυρικά την πρόταση της στήλης (over 5,5 πόντους σε απόδοση 2,30/έβαλε 11 π. με 3/3 τρίποντα!).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 ο Παπαπέτρου (Παρτιζάν) Over 4,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button