CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 19/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης (19/10, 21:45) στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ, στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν στη Euroleague.
Την Παρασκευή ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπασκόνια στη Βιτόρια.
Η ομάδα του αρχιτέκτονα των Πειραιωτών, Γ. Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα της σεζόν αποδεικνύει στην πράξη ότι και φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Από τη σεζόν 2017-18 και έπειτα Ολυμπιακός και Ρεάλ έχουν αναμετρηθεί 9 φορές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους Μαδριλένους να προηγούνται 5-4 στις νίκες, ενώ πέρυσι οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μία νίκη: οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει στο ΣΕΦ 74-68, ενώ η Ρεάλ είχε φτάσει στη νίκη στη Μαδρίτη (75-67).
Σε τρομερή κατάσταση ο Σάσα Βεζένκοφ για τους «ερυθρόλευκους», σκοράρει και μαζεύει ριμπάουντ με μεγάλη ευκολία!

Στη Ρεάλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στη δράση ο Αμπάλδε, παραμένουν εκτός οι Ρούντι Φερνάντεθ, Χάνγκα, Ράντολφ, Αλοσέν και Γουίλιαμς – Γκος.
Στο απουσιολόγιο των «ερυθρολεύκων», ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα χάσει τα δύο παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 4,50 ο Γουόκαπ (Ολυμπιακός) να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στο παιχνίδι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button