CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης vs Ουνιόν Βερολίνου – Τετάρτη 20/09 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί (20/09, 19:45) στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου» την Ουνιόν Βερολίνου στην πρεμιέρα των ομίλων και χωρίς ίχνος υπερβολής η συγκεκριμένη αναμέτρηση… θυμίζει λίγο τη μάχη του Γολιάθ με τον Δαυίδ.
Η Ρεάλ των 14 τίτλων (σε Κύπελλο Πρωταθλητριών και Champions League) αντιμετωπίζει την Ουνιόν των μόλις 22 συνολικά ευρωπαϊκών αγώνων, η οποία φυσικά είναι πρωτοεμφανιζόμενη στους ομίλους της διοργάνωσης (στο 3ο γκρουπ).
Οι «μερένχες» του Κάρλο Αντσελότι πέρυσι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στη LaLiga έχουν ξεκινήσει με 5 στα 5, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος κλέβει την παράσταση!
Από την άλλη πλευρά, η πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ ομάδα του Βερολίνου, ζει το όνειρό της.
Στη Bundesliga, η ομάδα του «αρχιτέκτονα» Ουρς Φίσερ (5 σεζόν στον πάγκο) δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε (ρεκόρ 2-0-2), έχοντας δεχθεί γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ σκόραρε στα τρία εξ αυτών.
Εκτός μάχης οι Κεντίρα, Σέφερ και Ντελ, την ίδια ώρα που η Ρεάλ που θα παραταχθεί χωρίς τους Κουρτουά, Μιλιτάο, Βινίσιους, Γκιουλέρ και Καρβαχάλ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,40 να σκοράρει ο Μπέλιγχαμ (Ρεάλ Μ.) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button