Προγνωστικά Στοιχήματος

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ προσφορά* & Novi Specials

Μεγάλη μάχη στην Κολωνία με φόντο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:00. Ποια θα είναι η πρώτη φιναλίστ;

Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα της Ανδαλουσίας, που πέρασε από «16» και «8» δίχως να δεχτεί γκολ. Αρχικά πέρασε το εμπόδιο της Ρόμα, επικρατώντας της με 2-0 και στη συνέχεια άφησε εκτός την ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό (Γουλβς) με 1-0.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σούπερ προσφορά*

Με πολύ μεγάλη ευκολία και χρησιμοποιώντας αρκετούς αναπληρωματικούς έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8». Είχε το αβαντάζ από το εκτός έδρας 5-0 επί της Λίντσερ, της οποίας επικράτησε στο Μάντσεστερ με 2-1. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε στο διάβα της την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα και για να περάσει στον ημιτελικό τα… χρειάστηκε. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στην παράταση διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και δίνει τη δυνατότητα στους «κόκκινους διαβόλους» να διεκδικήσουν τη θέση τους σε ακόμα έναν τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως οι αποψινές αντίπαλοι έχουν κατακτήσει το τρόπαιο στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού. Η Σεβίλλη αποτελεί την πολυνίκη με 5 Κύπελλα από το 2006 μέχρι σήμερα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πήρε με τον Μουρίνιο στο τιμόνι το 2017.

Ο σπουδαίος ημιτελικός παίζει με Super Derby προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

 

 

 

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button