Προγνωστικά Στοιχήματος

Σεβίλλη – Μπέτις με σούπερ προσφορά* από τη Novibet – Πέμπτη 11 Ιουνίου 23:00

Τρεις μήνες μετά το lockdown, η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ισπανίας επιστρέφει…

Η La Liga γυρνάει με τη σούπερ ντερμπάρα της Ανδαλουσίας! Στις 23:00 η Σεβίλλη υποδέχεται τη Μπέτις στο -δυστυχώς- άδειο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν.

Σεβίλλη – Μπέτις με Super Derby προσφορά*

Ρεαλιστικά μιλώντας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψει η Σεβίλλη το -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στα εναπομείναντα ματς. Συνεπώς, αυτό που θέλει η ομάδα του Λοπετέγκι είναι να παραμείνει εντός της κορυφαίας τετράδας, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος τη βρήκε αήττητη στο πρωτάθλημα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε αυτά έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Πολύ καλύτερη συγκομιδή από αυτή της αντιπάλου της έχει πάρει έξι πόντους στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στη La Liga (1-3-3).

Δύσκολο το έργο των «πράσινων», που ιδανικά θα ήθελαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι στο -12 από την κορυφαία εξάδα και μοιάζει ακατόρθωτο το να καλύψουν τη διαφορά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από το σύνολο του Ρούμπι, για να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς τώρα είναι στο +8 από την τελευταία τριάδα.

0% γκανιότα** & 500+ αγορές για το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Το Σεβίλλη – Μπέτις παίζει με 0% γκανιότα**, σούπερ προσφορά* και 500+ αγορές… Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή “Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button