CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Σεβίλλη vs Γιουβέντους – Πέμπτη 18/05 – Προγνωστικά Europa League

Η στιγμή που όλα στο ζευγάρι Σεβίλλη – Γιουβέντους, κρίνονται, έφτασε (18/05, 22:00)!
Το βράδυ της Πέμπτης στο «Ramon Sanchez-Pizjuan» οι δύο ομάδες διεκδικούν στον ημιτελικό του Europa League το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Αν υπολογίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο έληξε 1-1 το μοναδικό ζητούμενο για τις δύο ομάδες είναι η νίκη για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για τη Βουδαπέστη και τον μεγάλο τελικό της 31ης Μαΐου.
Η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού στα τελευταία 8 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 νίκες, 1 ισοπαλία (στο Τορίνο) και μια ήττα στη LaLiga από τη Χιρόνα.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ανδαλουσιανοί είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Europa League με 6 τρόπαια στη συλλογή τους!
Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα, ποντάρει πολλά στους Εν Νεσιρί και Λαμέλα.
Στη Γιουβέντους το κίνητρο για τη συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι τεράστιο.
Οι Ιταλοί έχουν θέσει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Europa League για να δώσουν έστω και στο φινάλε ένα πανηγυρικό τόνο στη σεζόν.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η «Μεγάλη Κυρία» έχει να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο από το 1996 όταν και σήκωσε το Champions League, ενώ στην τροπαιοθήκη της έχει 3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ (νυν Europa League) 1977, 1990, 1993.
Ο προπονητής των Ιταλών Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν υπολογίζει τον – εκ νέου τραυματία – Πολ Πογκμπά.
Ο Ανχελ Ντι Μαρία μαζί με τον Βλάχοβιτς στη γραμμή κρούσης για τη Γιούβε…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 5,00 να σκοράρει ο Ντι Μαρία στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button