CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Σεβίλλη vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πέμπτη 20/04 – Προγνωστικά Europa League

Με μεγάλο ενδιαφέρον η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει τη ρεβάνς στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» το βράδυ της Πέμπτης (20/04, 22:00).
Κυρίαρχο το συγκρότημα του Τεν Χαχ στον πρώτο προημιτελικό στο «Ολντ Τράφορντ», προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Ζάμπιτσερ, όμως η Σεβίλλη με την τύχη στο πλευρό της έφτασε στην ισοφάριση σε 2-2, με δύο αυτογκόλ στο τελευταίο τέταρτο!
Οι Ανδαλουσιανοί στην έδρα τους είναι αήττητοι σε 8 σερί νοκ άουτ ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (6-2-0), ενώ τις έξι φορές που πήραν ισοπαλία στο πρώτο εκτός έδρας ματς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προκρίθηκαν τις πέντε!
Στο πρωτάθλημα (LaLiga) έκαναν αποφασιστικό βήμα παραμονής (2-0 εκτός έδρας τη Βαλένθια).
Ο κόουτς Χ. Λουίς Μεντιλιμπάρ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο δεξιό μπακ Μοντιέλ.
Η Γιουνάιτεντ, παρότι έχει «χτυπηθεί» πολύ σοβαρά από την… επιδημία των τραυματισμών, αντέχει σε όλα τα μέτωπα και το πιο σημαντικό κρατάει την τύχη στα χέρια της για μία θέση στην πρώτη τετράδα στην Premier League.
Σοκ με τον κομβικό στόπερ Μαρτίνες (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), έξω και ο έτερος βασικός στόπερ Βαράν (για κάποιες εβδομάδες), τιμωρημένος ο βασικός χαφ Φερνάντες, στα πιτς και ο Ζάμπιτσερ.
Ελπίδες επιστροφής για τους Ράσφορντ και Σο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,62 να σκοράρει ο Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γ.) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button