CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπόστον Σέλτικς vs Μιλγουόκι Μπακς – Κυριακή 01/05 – Προγνωστικά NBA, Πλέι Οφ Ανατολής, 1ο παιχνίδι

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής (01/05, 20:00) οι Σέλτικς θα υποδεχθούν τους Μπακς στο πρώτο παιχνίδι των δύο τους στον 2ο γύρο των πλέι οφ της Ανατολικής περιφέρειας.
Οι «Κέλτες» έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με τη σειρά των αγώνων να είναι 2-2-1-1-1 και την πρόκριση να κρίνεται στις 4 νίκες.
Η ομάδα της Βοστώνης «σκούπισε» με 4-0 στον πρώτο γύρο τους Μπρούκλιν Νετς των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ιρβινγκ, αποδεικνύοντας ότι οι φετινοί Σέλτικς είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.
Πιο… ώριμοι και «πεινασμένοι» από ποτέ οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν, καλό το κοουτσάρισμα από τον ταλαντούχο τεχνικό Ουντόκα.
Από την άλλη πλευρά, το Μιλγουόκι ξεπέρασε εύκολα (όπως αναμενόταν) το εμπόδιο των Σικάγο Μπουλς (4-1) και όπως αντιλαμβάνεται κανείς… τρώγοντας έρχεται η όρεξη για τους περσινούς πρωταθλητές.
Σε πολύ καλή κατάσταση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «κολόνα» στη ρακέτα οι Λόπεζ, Πόρτις, με τους Χόλιντεϊ και Γκρέισον Αλεν να κάνουν τη δουλειά στην περιφέρεια.
Χάνει – λόγω τραυματισμού – τη σειρά με τους Σέλτικς ο βασικότατος σμολ φόργουορντ των «ελαφιών» Κρις Μίντλετον (20.1 π. μέσο όρο).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,80 οι Μιλγουόκι Μπακς Over 13,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button