HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά – Στέφανος Τσιτσιπάς vs Nτανίλ Μεντβέντεφ – Σάββατο 12/10/2019 – ATP Masters Σαγκάης

Μετά το απίστευτο ματς του Στέφανου ματς απέναντι στο Νόβακ Τζόκοβιτς όλα είναι πιθανά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα τη νίκη του Έλληνα (Νο 7 στον κόσμο) πουθενά στα προγνωστικά τένις του ίντερνετ. Δείγμα της μεγάλης έκπληξης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Σανγκάη. Πλέον, με άλλο αέρα αλλά και πολλή κούραση (το ματς ήρθε με ανατροπή που κουράζει και σωματικά αλλά και ψυχολογικά) θα αντιμετωπίσει έναν πολύ φορμαρισμένο παίκτη που έχει αποδείξει ότι δεν τον λυγίζει κανείς πολύ εύκολα. Ούτε οι Big-3. 

Ο Ρώσος Μεντβέντεφ έχει κάνει τον Τσιτσιπά “πελάτη” στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Παρόλο που ο Τσιτσιπάς μπήκε ως φαβορί σε όλα τα ματς που έπαιξαν αντιμέτωποι οι δυο τους, και οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν υπέρ του Ρώσου. Θα είναι τα πράγματα διαφορετικά τώρα; Κατά τη γνώμη μας, ναι θα είναι!

Ο Ρώσος έχει τον τίτλο του φαβορί. Έρχεται από ένα πιο εύκολο ματς στα προημιτελικά, μαζί με 2 παραπάνω ώρες ξεκούρασης. Στο δρόμο για τον 6ο συνεχόμενο τελικό σε ATP, εμείς δε βλέπουμε άλλον καλύτερον για να σταματήσει το σερί του Ρώσου από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Νεαρός, γεμάτος δύναμη, θράσος και ενθουσιασμό, φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά το “επεισοδιακό” καλοκαίρι και το προσωρινό ντεφορμάρισμα. Απέναντι στο Τζόκοβιτς έδειξε ότι παίκτες με καλές επιστροφές και υπομονή στο παιχνίδι μπορεί επιτέλους να τους αντιμετωπίσει με τη δύναμη και το ταλέντο του. Ο Μεντβέντεφ μοιάζει στο παιχνίδι με το Σέρβο Νο 1 του κόσμου αλλά δεν είναι Τζόκοβιτς. Είναι μεν πολύ σταθερός, με καλό slice και backhand, αλλά απέναντι σε δυνατά χτυπήματα θα έχει πρόβλημα. Ο Στέφανος είναι πλέον πολύ δυνατός και ειδικά στη γρήγορη επιφάνεια της Σανγκάης θα βάλει δύσκολα στο Μεντβέντεφ. Αν προσθέσει κανείς και τον ενθουσιασμό του τενίστα που κερδίζει εν ενεργεία Νο1 στον κόσμο, τότε ναι, θα τολμήσουμε να στηρίξουμε νίκη Τσιτσιπά στο ματς.  

Η πρόβλεψή μας: Στέφανος Τσιτσιπάς vs Nτανίλ Μεντβέντεφ: Νίκη Τσιτσιπά στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button