Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοίχημα στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Λίγη ώρα πριν τον τελικό μεταξύ των ομάδων της Βραζιλίας και των ΗΠΑ (21:30 Ώρα Ελλάδος – ΝΕΤ) και μετά τη νίκη στην παράταση της Ισπανίας επί της Νότιας Αφρικής με 3-2 στην παράταση, μπορούμε να δοκιμάσουμε τα προγνωστικά μας. Προγνωστικά σε ένα τουρνουά που έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολο για προγνωστικά για στοίχημα, με κύρια υπεύθυνη για αυτό την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, που φροντίζει να στέλνει στον κουβά όσους βάζουν στοίχημα στα στάνταρντ και να στέλνει ταμείο όσους επιμένουν να βάζουν στοίχημα πάνω της.

Σε λίγη ώρα στο Γιοχάνεσμπουργκ, σε ένα γήπεδο με όνομα που θα αρέσει πολύ στους Αμερικανούς – Coca Cola Park – θα παρακολουθήσουμε τον τελικό στον οποίο φτάσαμε μετά από 15 παιχνίδια. Η Βραζιλία, κάτοχος του τροπαίου πριν 4 χρόνια στη Γερμανία, τότε που αντιμετώπισε και την Εθνική μας, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να φτάσει σε άλλη μία κατάκτηση.

Η Βραζιλία ξεκίνησε το τουρνουά με μία δύσκολη νίκη απέναντι στην Αίγυπτο με 4-3 και στη συνέχεια στη φάση των ομίλων έριξε δύο τριάρες στην Ιταλία και τις ΗΠΑ. Στα ημιτελικά δυσκολεύτηκαν απέναντι στους οικοδεσπότες της διοργάνωσης, τη Ν. Αφρική, που τελικά κέρδισε με 1-0 με ένα γκολ στο τέλος.

Απέναντι στη Βραζιλία θα βρεθούν οι ΗΠΑ, που δυσκολεύονται και οι ίδιοι να καταλάβουν πως βρέθηκαν στον τελικό τη στιγμή που στα δύο πρώτα παιχνίδια είχαν μηδέν βαθμούς και -5 διαφορά τερμάτων. Εντάξει, ίσως τους αδικούμε και ίσως να ισχύει αυτό που γράψαμε στο προηγούμενο ποστ, ότι ίσως ξέρουν κάτι που ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός κόσμος αγνοεί.

Και έχουν κάθε δικαίωμα να είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να καταφέρουν άλλη μία έκπληξη, ακόμα μεγαλύτερη από τον αποκλεισμό των Ισπανών, με δύο γκολ διαφορά μάλιστα. Το πρώτο το πέτυχε ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ Jozy Altidore και το δεύτερο ο επιθετικός της Φούλαμ Clint Dempsey και αυτοί οι δύο θα είναι από τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να σκοράρουν και απόψε. Απουσία θα αποτελέσει ο μέσος Michael Bradley που αποβλήθηκε στον ημιτελικό με την Ισπανία και πιθανότατα θα δούμε στο κέντρο τους Feilhaber και Clark. Ο τερματοφύλακας Howard έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία και ο Donovan είναι επίσης σε πολύ καλή φόρμα, οπότε αγωνιστικά οι Αμερικανοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Και ψυχολογικά επίσης.

Αλλά και οι Σελεσάο είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και όποτε θέλουν να νιώσουν καλύτερα μπορούν να θυμούνται τον τελευταίο τελικό στη Γερμανία όπου συνέτριψαν τους Αργεντινούς με 4-1.

Πολλοί βλέπουν ότι οι Αμερικάνοι μπορούν να κάνουν άλλη μία έκπληξη και βάζουν στοιχήματα που θα τους δώσουν πολύ καλές αποδόσεις. Και οι Έλληνες έχουμε την εμπειρία των συνεχιζόμενων εκπλήξεων από το 2004. Αλλά εμείς στο stoixima com gr θα παραμείνουμε συντηρητικοί και θα υποστηρίχουμε τους Βραζιλιάνους. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε το παιχνίδι στη φάση των ομίλων, όπου η Αμερική δεν πρόβαλε καμία ουσιαστική αντίσταση στη Βραζιλία για να πιστέψουμε ότι θα μπορέσει σήμερα να κάνει την ανατροπή.

Λόγω της σημαντικότητας του αγώνα (μπορεί να μην είναι αγώνας Μουντιάλ, αλλά είναι ένας τελικός παγκόσμιου κυπέλλου εθνών), θα ανοίξουν πολλές κατηγορίες από στοιχήματα και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο live stoixima. Ας ευχηθούμε να απολαύσουμε έναν συναρπαστικό τελικό.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button