Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος για Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι – Μπαρτσελόνα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος ημιτελικός του UEFA Champions League της περιόδου 2008-09 μεταξύ της Chelsea και της Barcelona, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς μετά τη λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα επί ισπανικού εδάφους.

Σήμερα 6 Μαΐου 2009 στο Stamford Bridge του Λονδίνου αναμένουμε να διεξαχθεί ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ των τελευταίων χρόνων και τα στοιχήματα σε όλες τις κατηγορίες έχουν πάρει φωτιά. Πέρα από την πρόκριση στον τελικό, πολύ δημοφιλή είναι τα στοιχήματα 1Χ2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και το ημίχρονο, το στοίχημα για το ακριβές σκορ, τα over/under στοιχήματα και πολλές άλλες κατηγορίες.

Μετά την επιτυχία της Τσέλσυ να γίνει η πρώτη ομάδα που κράτησε την Μπαρτσελόνα άσφαιρη στο Καμπ Νου την προηγούμενη βδομάδα, πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν σαν ευκαιρία να ποντάρουν στο ότι η Τσέλσυ δεν θα δεχθεί γκολ και σήμερα, με τη λογική ότι αφού τα κατάφερε στην Ισπανία, μπορεί να τα καταφέρει ευκολότερα και στην Αγγλία. Πάντως στο στοίχημα για το ακριβές σκορ, αυτή τη στιγμή στις σελίδες στοιχημάτων και στα ανταλλακτήρια στοιχήματος παίζεται σαν πιο πιθανό σκορ το 1-1.

Αυτό συμφωνεί απόλυτα και με το στοίχημα της πρόκρισης που τώρα δίνει την Μπαρτσελόνα σαν την πιο πιθανή ομάδα να πάρει την πρόκριση και ταυτόχρονα να σπάσει την κακή παράδοση απέναντι στην Τσέλσι, που την έχει αποκλείσει τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι Μπλε έκαναν φανταστική δουλειά στο να καταφέρουν να σταματήσουν τους Μπλαουγκράνα την προηγούμενη βδομάδα, αν και πολλοί πιστεύουν ότι έπαιξαν καταστροφικό αντί για δημιουργικό ποδόσφαιρο, αλλά δικαιολογημένα οι ομάδες σε αυτή τη φάση κοιτάνε και το αποτέλεσμα και όχι μόνο το θέαμα. Αν και το αποτέλεσμα στην καυτή έδρα της Μπαρτσελόνα, το Nou Camp, άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της Chelsea, δεν τους άφησε και απόλυτα ικανοποιημένους γιατί δεν πέτυχαν το εκτός έδρας γκολ που συχνά κάνει τη διαφορά στους νοκ άουτ αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο στο αγγλικό πρωτάθλημα η Τσέλσι νίκησε τη συμπολίτισσά της Φούλαμ με 3-1, οπότε πάει στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με καλή ψυχολογία και το Ashley Cole να επιστρέφει στους ευρωπαϊκούς αγώνες μετά την τιμωρία που είχε για τον πρώτο ημιτελικό. Αυτό πιθανότατα θα σημάνει ότι ο Cole θα επιστρέψει στην αριστερή πτέρυγα και ο Bosingwa θα πάει στη δεξιά.

Τα τελευταία αποτελέσματα της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ως εξής (σε παρένθεση οι σκόρερ)

Chelsea 3-1 Fulham (Nicolas Anelka, Florent Malouda, Didier Drogba)
Barcelona 0-0 Chelsea
West Ham 0-1 Chelsea (Salomon Kalou)
Chelsea 0-0 Everton
Arsenal 1-2 Chelsea (Florent Malouda, Didier Drogba)

Η δύναμη και η ταχύτητα του Drogba προβληματίζει οποιαδήποτε άμυνα οποιασδήποτε ομάδας, ακόμα και αν αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν μπορεί να στοιχηματίσει με σιγουριά ότι άμυνα που έχει απέναντί της τον Drogba δεν θα δεχτεί γκολ. Τα πράγματα θα είναι ακόμα δυσκολότερα για τους Καταλανούς με την απουσία του Μεξικανού αμυντικού Rafael Marquez και του αρχηγού Carles Puyol. Ο Guardiola αναμένεται να σπρώξει τον Abidal στο κέντρο να συνεργαστεί με τον Pique και να στείλει τον Sylvinho αριστερά.

Η Μπάρτσα έρχεται από ένα θρίαμβο στο Ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς διέλυσε την αιώνια αντίπαλό της Ρεάλ Μαδρίτης με 6-2, ένα σκορ που αν το δει κανείς από μόνο του μπορεί να τον οδηγήσει να τοποθετήσει το στοίχημά του για απόψε στην Μπαρτσελόνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως με μία καλύτερη ανάγνωση του αγώνα βλέπουμε ότι τα πολλά γκολ που πέτυχε η Μπαρτσελόνα οφείλονται κυρίως στην απογοητευτική άμυνα της Ρεάλ. Σίγουρα οι Καταλανοί έπαιξαν πολύ καλά σε αυτόν τον αγώνα, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε ότι και η Τσέλσι θα κάνει τα παιδικά λάθη που έκανε η Ρεάλ και επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να φτάσει σε αυτόν τον θρίαμβο.

Barcelona form last five games- all competitions- Barcelona scorers in brackets- most recent games first
Τα αποτελέσματα που έχει πετύχει η Barcelona στους τελευταίους αγώνες, με τα πιο πρόσφατα πρώτα, είναι:
(σε παρένθεση οι σκόρερς)

Real Madrid 2-6 Barcelona (Lionel Messi*2, Thierry Henry*2, Carles Puyol, Gerard Pique)
Barcelona 0-0 Chelsea
Valencia 2-2 Barcelona (Lionel Messi, Thierry Henry)
Barcelona 4-0 Sevilla (Andres Iniesta, Xavi, Samuel Eto’o, Thierry Henry)
Getafe 0-1 Barcelona (Lionel Messi)

Η εκτίμησή μας είναι ότι η Τσέλσι μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα με κύριο ύποπτο τον Drogba για να το καταφέρει. Αν συμβεί αυτό το ερώτημα θα είναι αν μπορεί να σταματήσει την Barcelona από το να πετύχει το εκτός έδρας γκολ που μπορεί να είναι ικανό να της δώσει την πρόκριση.

Πριν τον αγώνα θα κάνουμε μία σύγκριση αποδόσεων και αν η καλύτερη απόδοση είναι από κάποια σελίδα στοιχημάτων που δεν είμαστε ακόμα γραμμένοι θα γραφτούμε, και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα συνεχίσουμε με live στοίχημα που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button