CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Τότεναμ vs Λειψία – Τετάρτη 19/2/2020 – Champions League

Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Τότεναμ, ψάχνεται ο Μουρίνιο, ο οποίος βλέπει ότι η ομάδα του αδυνατεί να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Την Κυριακή για το πρωτάθλημα πέτυχε σημαντικό διπλό (2-3) στην έδρα της Αστον Βίλα, με γκολ στο 94’.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά εδώ και έναν χρόνο σημείωσε τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την Τσέλσι και την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.  

Σταθερά εκτός ο πρώτος σκόρερ Κέιν και ο βασικός χαφ Σισοκό, μεγάλο πλήγμα και με τον Νοτιοκορεάτη φορ, Σον, ο οποίος χτύπησε στο χέρι απέναντι στην Αστον Βίλα, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει αρκετές εβδομάδες μακριά από τις προπονήσεις και τους αγώνες της Τότεναμ…

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι χωρίς ίχνος υπερβολής η Λειψία.

Το Σάββατο για την Μπουντεσλίγκα, υποδέχθηκε την Βέρντερ Βρέμης και την φιλοδώρησε με τρία γκολ (3-0). Στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την Μπάγερν.

Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αφού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ουπαμεκανό. Οι μπακ Κλόστερμαν και Χάλστενμπεργκ που παίζουν συχνά ως κεντρικοί αμυντικοί και ένας εκ των Μουκιελέ, Αμπαντού θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ.

Λείπουν καιρό οι Ορμπαν (στόπερ), Κονατέ (στόπερ), Ανταμς (χαφ), Καμπλ (χαφ).  

Η Λειψία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σύλλογο από την Αγγλία, την ίδια ώρα που η Τότεναμ έχει ρεκόρ 13-3-10 κόντρα σε Γερμανούς.

Η πρότασή μου: Τότεναμ - Λειψία: over 2,5 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button