CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Το μέλλον του Καρέρα στην ΑΕΚ – Προγνωστικά

Η εντός έδρας συντριβή της ΑΕΚ από την Ζόρια (0-3) για το Γιουρόπα Λιγκ ήταν το πρώτο «καμπανάκι» για τον Μάσιμο Καρέρα. Η νέα βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από την Μπράγκα (2-4) προκάλεσε νέες αναταράξεις στις τάξεις της Ενωσης και το «χαστούκι» από τον Παναθηναϊκό (1-2) την Κυριακή ξανά στο ίδιο γήπεδο, για την Super League 1 αυτή τη φορά, έκανε το κλίμα ακόμα πιο βαρύ για τον Ιταλό τεχνικό.

Αυτό που προκύπτει επίσημα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, όμως είναι… κοινό μυστικό ότι το μέλλον του Καρέρα θα κριθεί στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του μήνα και ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 16 Δεκεμβρίου. Το κλίμα, πάντως, έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον Ιταλό…

Η Novibet άνοιξε δύο σχετικά στοιχήματα:

Στο δεύτερο, οι αποδόσεις δείχνουν ότι κάποια ονόματα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, όπως του Κωστένογλου, του Χιμένεθ και του Πογέτ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 να μην είναι ο Μάσιμο Καρέρα προπονητής της ΑΕΚ μέχρι 31 Δεκεμβρίου στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button