CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Τσέλσι vs Λίβερπουλ – Τρίτη 04/04 – Προγνωστικά Premier League

Ντέρμπι απογοητευμένων και… πολλαπλώς πληγωμένων το βράδυ της Τρίτης (04/04, 22:00) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premier League (εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής).
Στην Τσέλσι η νέα εντός έδρας ήττα (0-2) από την Άστον Βίλα έφερε συνταρακτικές εξελίξεις: η διοίκηση των «μπλε» απέλυσε τον Γκρέιαμ Πότερ και όρισε προσωρινό αντικαταστάτη τον βοηθό του, Μπρούνο Σαλτόρ, ο οποίος θα καθοδηγήσει την Τσέλσι κόντρα στους «κόκκινους».
Την ίδια ώρα, οι Λονδρέζοι αναζητούν μια μόνιμη λύση και στην κορυφή της λίστας που έχουν συγκροτήσει βρίσκεται το όνομα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος πριν λίγες μέρες απολύθηκε από την Μπάγερν.
Η Τσέλσι έχει υποχωρήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας (38 βαθμούς με ρεκόρ 10-8-10) και δύσκολα θα προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκτός φυσικά κι αν κατακτήσει το Champions League, στο οποίο συνεχίζει.
Η Λίβερπουλ μετά το τελευταίο «χαστούκι» το περασμένο Σάββατο (4-1) από την Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), θέλει σαν… τρελή ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
Με 42 βαθμούς (12-6-9) στο ενεργητικό τους οι «κόκκινοι» απέχουν 8 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Απογοητευμένος ο Κλοπ, φαίνεται και από τις δηλώσεις του τις τελευταίες ώρες…
Με απουσίες η Τσέλσι: Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Μεντί, Ομπαμεγιάνγκ, σταθερά χωρίς τον Τιάγκο Αλκάνταρα η Λίβερπουλ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,05 Over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button