CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Τσέλσι vs Τότεναμ – Τετάρτη 05/01 – Προγνωστικά Ημιτελικός Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η δράση για… όλους, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις διοργανώσεις στην Αγγλία, συνεχίζεται – σε έναν βαθμό – και όσο το επιτρέπει η πανδημία.

Το βράδυ της Τετάρτης (05/01, 21:45) το μενού έχει το πρώτο ραντεβού της Τσέλσι με την Τότεναμ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ: δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά τη ρεβάνς στην έδρα της Τότεναμ, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι και όχι παράταση.
Οποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει θέση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
Για την Πρέμιερ Λιγκ στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021, Τότεναμ – Τσέλσι 0-3.
Προπονητής της Τσέλσι τη διετία 2016-18 ο κόουτς της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους «μπλε» το κυριακάτικο εντός έδρας 2-2 με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Εδειξαν χαρακτήρα και επέστρεψαν από το εις βάρος τους 0-2 (ισοφάρισαν 2-2), συμπλήρωσαν 6 παιχνίδια αήττητοι, αλλά υποχώρησαν στο -10 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.
Εκτός αποστολής άφησε στο κυριακάτικο με τη Λίβερπουλ ο Τούχελ τον φορ Λουκάκου, ως τιμωρία για τις δηλώσεις του περί επιστροφής στην Ιντερ.
Απών λόγω διεθνών υποχρεώσεων ο βασικός τερματοφύλακας Μεντί.

Η Τότεναμ «ίδρωσε» για να αποδράσει την Πρωτοχρονιά από το Γουότφορντ. Λυτρώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (0-1/5-3-0 στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα), στο -2 από την τετράδα και με δύο ματς λιγότερα από την Αρσεναλ!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,78 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button