CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 02/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Τζάμπολ το απόγευμα της Πέμπτης στην 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7-5) να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (3-9) στη Megasport Arena.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν πείθει με την εικόνα της, παρά το γεγονός ότι επέστρεψαν στη δράση οι τραυματίες, με τον Ελληνα τεχνικό να προβληματίζεται κυρίως για τα «θέματα» που έχουν οι Ρώσοι στην επίθεση.
Για την αναμέτρηση της Πέμπτης υπάρχει ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του βασικότατου Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ Τορνίκε Σενγκέλια.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός με… οδηγό την άμυνα ζώνης, κάπως έφτιαξε το κλίμα στο εσωτερικό του με τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού στη Basket League και επί της Ζενίτ (70-64) στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.
Δεν ταξίδεψε στη Μόσχα ο αρχηγός των πράσινων Ιωάννης Παπαπέτρου (ταλαιπωρείται από ίωση), ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο κόουτς Πρίφτης για την συμμετοχή ή όχι του Παπαγιάννη (ενοχλήσεις στο πόδι)!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Σβεντ (ΤΣΣΚΑ Μ.) Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button