CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 05/05 – Προγνωστικά πλέι οφ Euroleague

Ο Ολυμπιακός με την ασύλληπτη «τριποντάρα» του μυθικού Κώστα Σλούκα (25 π., 6 ασίστ) σε «νεκρό» χρόνο πήρε το ροζ φύλλο (71-72) μέσα από τα χέρια της Φενέρμπαχτσε στο 3ο ματς των πλέι οφ της Euroleague, μέσα στην… κόλαση της Ulker Sports Arena.
Παράλληλα, βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέκτησε και το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.
Στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» επαναλάβουν την… ίδια ιστορία την Παρασκευή (05/05, 20:45), τότε θα πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στο Final Four του Κάουνας!
Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού θέλουν μόνο τη νίκη, που θα τους κρατήσει μέσα στο… κόλπο και ταυτόχρονα θα στείλει τη σειρά σε 5ο και τελευταίο αγώνα στο ΣΕΦ.
Δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για τον κόουτς Μπαρτζώκα εν όψει του game 4 και έτσι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.
Στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, δίνονται ξανά ως αμφίβολοι οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νιεμάνια Μπιέλιτσα, οι οποίοι δεν έχουν ενισχύσει τους Τούρκους μέχρι τώρα στη σειρά.
Την ίδια ώρα, ο κόουτς Ιτούδης περιμένει από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να συνεχίσει τα… βήματα προόδου στην απόδοσή του (21 π. με 3 τρίποντα σημείωσε στο 3ο παιχνίδι).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Τόμας Γουόκαπ over 5,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button