CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 18/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ένα… τεστ για δυνατούς λύτες περιμένει την Παρασκευή (18/11, 19:45) τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 2-5) στην Τουρκία απέναντι στην ισχυρή Φενέρμπαχτσε (6-1).
Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πιο πειστική εμφάνισή τους στη φετινή Euroleague (98-83 εντός την Μπασκόνια), γεγονός που τους… προσφέρει μία έξτρα ψυχολογική ώθηση εν όψει της πολύ απαιτητικής αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βελτιώνει συνεχώς την εικόνα της στο παρκέ και κάνει τον Ελληνα τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση (την προηγούμενη εβδομάδα «καθάρισε» εύκολα 93-79 εντός τον Ερυθρό Αστέρα).
Ο κόουτς Ιτούδης, στις δηλώσεις του για τη μονομαχία με το συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς, έκανε ειδική μνεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθησαν το προηγούμενο δεκαήμερο και αυτό γιατί σημαντικοί παίκτες της Φενέρ όπως είναι οι Καλάθης, Γουίλμπεκιν και Γκούντουριτς σήκωσαν μεγάλο βάρος στις Εθνικές τους ομάδες.
Μόνιμα, εκτός μάχης στη Φενέρ, ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ Νεμάνια Μπιέλιτσα.
Από την άλλη πλευρά, κενό από ονόματα είναι ξανά το απουσιολόγιο του Ράντονιτς, αφού οι Γκουντάιτις και Μπέικον ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1.82 ο Παπαγιάννης Over 7,5 ριμπάουντ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button