CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Φενέρμπαχτσε vs Παναθηναϊκός – Τρίτη 17/10 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 1-1) δοκιμάζεται το βράδυ της Τρίτης (17/10, 20:15) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (1-1) των Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργου Παπαγιάννη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, στην εκκίνηση της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν!
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ (ήττα από τον Ολυμπιακό στην παράταση, νίκη επί της Μπάγερν) ψάχνει ένα μεγάλο «διπλό» για να κερδίσει έδαφος σε… ψυχολογία και βαθμολογία.
Πάντως, της «διαβολοβδομάδας», προηγήθηκε για τους «πράσινους» η πολύ δύσκολη νίκη στο Περιστέρι (από το -19) με… απρόσμενο MVP τον Π. Καλαϊτζάκη.
Την ίδια ώρα, ο Αταμάν έχει πολλά παράπονα από την αγωνιστική εικόνα του Βιλντόσα, ενώ περιμένει περισσότερα και από τον Λεσόρ.
Βέβαια, ο Τούρκος προπονητής στην Πόλη θα έχει ξανά στο παρκέ τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος για άλλη μία φορά θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.
Αντίθετα, εκτός μάχης τέθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σταθερά έξω και ο Ντίνος Μήτογλου.
Στο «στρατόπεδο» των Τούρκων, ο Ιτούδης έχασε για πολύ καιρό τον σκόρερ Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι. Νοκ άουτ και ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ Ραούλ Νέτο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 ο Γιώργος Παπαγιάννης Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button