CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Φενερμπαχτσέ vs Κίμκι – Πέμπτη 28/11/2019 – Euroleague

Επιτέλους εκτός έδρας νίκη για την Φενέρ (η πρώτη της για φέτος), η οποία επικράτησε εύκολα της Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» και «βελτίωσε» το ρεκόρ της σε 3-7. Πάντως, έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στο σημείο που θέλει στη διοργάνωση. Για την ώρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παλεύει για να… προσεγγίσει την πρώτη οχτάδα!

Κρίσιμο το σημερινό ματς (19:45) με την Κίμκι, με τους Τούρκους να μην έχουν στο παρκέ τους τραυματίες Βέστερμαν, Κάλινιτς, Βέσελι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντε Κολό (μάλλον θα παίξει).

Από την άλλη πλευρά, η Κίμκι του Ρίμας Κουρτινάιτις (6-4) προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες και φυσικά στην Τουρκία δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Λιθουανός κόουτς, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο παίκτη του, τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και θα προφυλαχθεί. Αντίθετα, επιστρέφει ο Τίμα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.  

Η πρότασή μου: Φενερμπαχτσέ - Κίμκι: under 163,5 πόντοι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button