CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Αλμπα Βερολίνου vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 21/11/2019 – Euroleague

Τ

ο βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 3-6) κλώτσησε μία τεράστια ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό στο Μόναχο (ηττήθηκε 85-82 από την Μπάγερν), σε μία αναμέτρηση που ο Κεμζούρα χρησιμοποίησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον μέχρι πρότινος παραγκωνισμένο Μπάλντγουιν. Ο 23χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ έπαιξε 29’ λεπτά κόντρα στη Μπάγερν αποδεικνύοντας ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στους Πειραιώτες. Σημείωσε 19 πόντους και μαζί με τον Ρότσεστι «αναβάθμισαν» την περιφέρεια της ομάδας τους. Το βράδυ της Πέμπτης (21/11, 21:00) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βερολίνο απέναντι στην πολύ συμπαθητική Αλμπα του Αϊτο Ρενέσες (ρεκόρ 3-6).

Οι Βερολινέζοι (εκτός οι τραυματίες Σίβα, Κάβανο, Τίμαν!) λόγω έδρας… παρουσιάζονται ως φαβορί του αγώνα, όμως δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στη βελτίωση των «ερυθρολεύκων» (άπαντες παρόντες).

Η βαριά φανέλα του Ολυμπιακού, η βελτιωμένη εικόνα του αλλά και η απειρία των Γερμανών, μας σπρώχνουν στο +4,5 του Κεμζούρα και των παικτών του.

Η πρότασή μου: Αλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός: Ολυμπιακός συν 4,5 π. στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

** Αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

Euroleague live streaming

Η Novibet φέρνει ζωντανά όλη τη δράση της Euroleague στον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ των μελών της. Εγγραφή στη Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button