Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** και Moneyback* στο Pamestoixima.gr! Κυριακή 21/11

Η δράση συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, τένις και μπάσκετ! Και με το Red November υπάρχει για ΟΛΟ τον μήνα κάθε ημέρα Moneyback* στο Pamestoixima.gr.

Red November: Κάθε μέρα Moneyback* στο Pamestoixima.gr!

Στο πρόγραμμα της Κυριακής (21/11), λοιπόν, ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr τη δράση του ΑΕΚ – Ολυμπιακός τη ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα**, περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα σε ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και Moneyback* σε περίπτωση χαμένου πέναλτι!

Φυσικά, δράση έχουμε και στα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στο πλαίσιο της Serie A, η Ίντερ υποδέχεται τη Νάπολι (19:00) σε ένα σπουδαίο ματς που ζεις με 0% γκανιότα**, Live Streaming* και πάνω από 500 αγορές στις αποδόσεις που πάντα ήθελες.

Σάββατο με Serie A και Premier League με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από τα παραπάνω, η εμπειρία των Virtual Sports στο Pamestoixima.gr γίνεται πλέον ακόμα πιο συναρπαστική με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών! Κι αυτό διότι εδώ και μερικές ημέρες είναι διαθέσιμα τα Virtuals+, τα οποία ανεβάζουν στα 21 των συνολικό αριθμό των εικονικών αθλημάτων που είναι διαθέσιμα στο Pamestoixima.gr! Κοινώς, ακόμα περισσότερη δράση!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button