Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Τα μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο νέο Pamestoixima.gr! Κυριακή 19/3

Σπουδαία ματς έχει η σημερινή ημέρα (19/03), με ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τα playoffs της Super League και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Basket League!

Η Κυριακή που λατρεύει κάθε φίλαθλος! Τα playoffs της Super League αρχίζουν και τα βλέμματα είναι στην “OPAP Arena” και στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Σπουδαίο ματς έχει, όμως, και η Basket League, αφού το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική.

Το Pamestoixima.gr σε περιμένει με νέα εμφάνιση, δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr

Είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν περισσότερο από κάθε άλλη τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή και η 1η αγωνιστική των playoffs τις βρίσκει αντιμέτωπες στην “OPAP Arena“.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30) και θέλει να ανακτήσει την κυριαρχία στην έδρα της, μετά την ήττα (1-3) από τον Ολυμπιακό, την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Για την «Ένωση» εκτός είναι ο Βίντα, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ αγώνα δρόμου κάνουν οι Γκαρσία – Μουκουντί. Για το «τριφύλλι», υπολογίζεται ο Σπόραρ, αλλά όχι και ο Σάρλια.

Η βαθμολογία:
Παναθηναϊκός 61 (Γκολ: Υπέρ 38, Κατά 12, Διαφορά 26)
ΑΕΚ 59 (Γκολ: Υπέρ 51, Κατά 14, Διαφορά 37)
Ολυμπιακός 56 (Γκολ: Υπέρ 53, Κατά 14, Διαφορά 39)
ΠΑΟΚ 54 (Γκολ: Υπέρ 43, Κατά 15, Διαφορά 28)
Άρης 40 (Γκολ: Υπέρ 38, Κατά 24, Διαφορά 14)
Βόλος 39 (Γκολ: Υπέρ 31, Κατά 38, Διαφορά -7)

Τα playoffs της Super League στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Ντέρμπι έχει και η Basket League (15:45), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε εξαιρετική φόρμα, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, και μοιάζουν το αδιαμφισβήτητο φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην EuroLeague, αλλά και στην Basket League, στην οποία, μάλιστα, είναι αήττητη, αφού έχει κάνει 17 νίκες (έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού εκκρεμεί αυτό με το Λαύριο, που θα γίνει 21/03, 19:15).

Από την άλλη, οι «πράσινοι», μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς και με τον Χρήστο Σερέλη πια στον πάγκο, έχουν δείξει ότι κάτι αλλάζει. Μπορεί να ηττήθηκαν (81-73) εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά έχουν πάρει δύο σερί νίκες στην EuroLeague, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα (75-66) και Βιλερμπάν (82-86). Συνεπώς, τα πάντα είναι πιθανά, ειδικά σε ένα εντός έδρας ντέρμπι, με τον κόσμο σύμμαχο.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button