Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr – Κυριακή 8/1/23

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σε έξτρα ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr.

Η ώρα για το αθηναϊκό ντέρμπι κορυφής έφτασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (08/01, 19:30), σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Από τη μία, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το στραβοπάτημα που έκανε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και να δείξει για ακόμα μια φορά το καλό της πρόσωπο εντός έδρας, ώστε να διατηρήσει το αήττητο στην OPAP Arena και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον πρωτοπόρο αντίπαλό της (42β.).

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, που παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, αναζητά την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Ιωνικό (1-1) και ΟΦΗ (1-1), αλλά και την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού (0-1), οι «πράσινοι» καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στη δυσκολία του ματς και να σταθούν αξιοπρεπώς μέσα σε μία «καυτή» έδρα, όπως θα είναι αυτή της ΑΕΚ.

Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Ενισχυμένες αποδόσεις* έχουν ακόμα και οι αναμετρήσεις Βόλος – Ολυμπιακός και Άρης – Αστέρας Τρίπολης.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Βόλος - Ολυμπιακός, Άρης - Αστέρας Τρίπολης, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Ρόμα με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά κι η αδρεναλίνη «χτυπά» κόκκινο!

Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button