Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης με live streaming και ειδικά στοιχήματα

Η Εφές υποδέχεται την Ρεάλ στην Κωνσταντινούπολη δύο 24ώρα μετά την πρώτη σύγκρουσή τους για τα playoffs της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε άνετα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με 90-63, χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε (46-23 επιμέρους σκορ εκεί). Κορυφαίος όλων ο Σερτάκ Σανλί με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και εξαιρετική άμυνα πάνω στον Βάλτερ Ταβάρες.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας λαχτάρησαν με τον Βασίλιε Μίσιτς, καθώς χτύπησε στο δεύτερο ημίχρονο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Πάντως, οι εξετάσεις του Σέρβου γκαρντ ήταν καθαρές και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά σήμερα.

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 1:1.21 2:4.50

Η ελλιπής «βασίλισσα» κατάφερε να βρει απαντήσεις στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ωστόσο όταν η αντίπαλός της ανέβασε ταχύτητα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν κορυφαίος για το σύνολο του Πάμπλο Λάσο με 9 πόντους, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, έχοντας καλή παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Πλέον καλείται να αντιδράσει, διότι σε περίπτωση νέας ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα αναφορικά με την πρόκριση στο Final 4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 4η επικράτηση της Εφές κόντρα στην Ρεάλ στις πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους (ανεξαρτήτως έδρας). Μάλιστα, στις τρεις τελευταίες η τουρκική ομάδα σημείωσε περισσότερους από 80 πόντους, όριο το οποίο πέρασε μόνο μία φορά η ισπανική!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στα playoffs της Euroleague!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button