Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στη Novibet με σούπερ προσφορά*

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται στο «Εμιρετς», όπου η Αρσεναλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 18:30). Δύο ομάδες που τελούν υπό πίεση και υπόσχονται ένα ματς με έντονες συγκινήσεις!

Εξι συνεχόμενα G/G & Over έχει φέρει η Αρσεναλ, σε Γιουρόπα και Πρέμιερ Λιγκ. Τα τρία τελευταία με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού: 1-2 από την Μπράιτον, 3-1 στη Γουέστ Χαμ και 2-2 την Πέμπτη στη Λιέγη με τη Σταντάρ, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Κάθε άλλο παρά πειστική η εικόνα των «κανονιέρηδων», που έχουν μόλις μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ στην έδρα τους για την Πρέμιερ πανηγύρισαν τελευταία φορά στις 6 Οκτωβρίου (1-0 την Μπόρνμουθ).

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι με σούπερ προσφορά*

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη, βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, μετά και την ήττα στο ντέρμπι της πόλης με τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αντέδρασε νικώντας την Τετάρτη με 4-1 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να σημειώνει χατ-τρικ.

Ηταν το 10ο συνεχόμενο G/G για τη Σίτι, που έχει βγει νικήτρια στις 5 τελευταίες της αναμετρήσεις με την Αρσεναλ (συνδυαστικά με Over), ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Θα επιβεβαιωθούν τα στατιστικά που προδιαθέτουν για ένα χορταστικό ματς;

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button