Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Ματσάρα στο Περιστέρι με 0% γκανιότα*! Πέμπτη 7/1

Τα μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις και πολλές προσφορές**! Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ δεσπόζει στην ελληνική Super League, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να είναι το φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, τρέχει ένα σερί 10 αήττητων αγώνων κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο Ατρόμητος βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία φέτος, απόρροια της αγωνιστικής αστάθειάς του και της επιθετικής δυστοκίας του. Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει μακριά από την κορυφή αλλά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα. Ποια ομάδα θα χαμογελάσει απόψε; Η αναμέτρηση του Περιστερίου παίζει με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr!

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* και πολλά ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις |+21


Συνεχίζουμε με Euroleague και το παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 5-11, ένα από τα χειρότερα στη φετινή διοργάνωση με αποτέλεσμα να ψάχνουν ήδη για νέο προπονητή. Απόψε, οι Γιαπλές και Χαραλαμπίδης θα καθίσουν στον πάγκο της ομάδας. Οι Ρώσοι της Ζενίτ δείχνουν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και με ρεκόρ 10-5 φιγουράρουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ζενίτ, ο λόγος για τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει εργαστεί δυο χρόνια στο «τριφύλλι» (2016-18). Το σπουδαίο ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζενίτ προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ζενίτ με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα παικτών! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις |+21


* Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button