Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ με 0% γκανιότα* και money back**! Κυριακή 2/5

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή στο Pamestoixima.gr. Οι κορυφαίες αναμετρήσεις προσφέρονται καθημερινά με σούπερ αποδόσεις και άφθονα ειδικά στοιχήματα! Μείνε συντονισμένος για να απολαύσεις τη στοιχηματική δράση σε άλλο επίπεδο!

Στην Premier League, η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ αποτελεί το τεράστιο ντέρμπι της χώρας. Οι δυο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα Αγγλίας συνθέτουν ένα ζευγάρι πάνω στο οποίο πέφτουν όλα τα φώτα και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Τη φετινή σεζόν, πάντως, αμφότερες έμειναν μακριά από τη μάχη του τίτλου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να δείχνει ακαταμάχητη. Παρ’ όλα αυτά, η νίκη είναι το ζητούμενο για τις δυο πλευρές καθώς το γόητρο παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εν λόγω μονομαχία. Το ντέρμπι του «Old Trafford» προσφέρεται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και money back** στην αγορά του πρώτου σκόρερ αν λήξει 0-0!

Στη Ligue 1, το ματς Μονακό – Λυών είναι από τα σπουδαιότερα της 35ης αγωνιστικής. Οι Μονεγάσκοι φιγουράρουν στην τρίτη θέση ενώ πίσω τους οι «λυωνέ» απέχουν τέσσερις βαθμούς. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο Κύπελλο Γαλλίας με τη Μονακό να επικρατεί με σκορ 2-0. Στις τελευταίες τους συναντήσεις στο «Louis II» τα παιχνίδια τους εμπεριέχουν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, θα συνεχιστεί αυτή η παράδοση; Το σπουδαίο ματς παίζει στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και money back** στην αγορά του πρώτου σκόρερ αν λήξει 0-0!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξη του αγώνα.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button