Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Γουλβς – Τότεναμ με money back** και 0% γκανιότα*!

Η Boxing Day πέρασε αλλά η δράση συνεχίζεται στο Pamestoixima.gr με τα παιχνίδια της Premier League να διεξάγονται το ένα μετά το άλλο! Ήρθε η ώρα της Λίβερπουλ και της Τότεναμ να αγωνιστούν, με τους «κόκκινους» να υποδέχονται τη Γουέστ Μπρόμιτς και τα «σπιρούνια» να φιλοξενούνται από τη Γουλβς! Οι δυο ενδιαφέρουσες μονομαχίες παίζουν στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και πολλά ειδικά στοιχήματα!

Τα κορυφαία ματς της Premier League παίζουν με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις |+21


Στο «Μολινό» η Γουλβς αντιμετωπίζει την Τότεναμ, με τους δυο μονομάχους να απέχουν πέντε βαθμούς μεταξύ τους. Οι «λύκοι» είναι ή του ύψους ή του βάθους μέχρι τώρα, ειδικά εντός έδρας. Διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές αλλά δεν αποτυπώνεται σε βαθμολογική συγκομιδή που θα τους επιτρέψει να βρεθούν στην πεντάδα. Η Τότεναμ, από τη μεριά της, προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Λίβερπουλ και Λέστερ και δεν θέλει να τριτώσει το κακό για την ίδια! Στο αποψινό ματς σε περιμένει μία απίθανη προσφορά** στην αγορά: Πρώτος σκόρερ! To Pamestoixima.gr σου επιστρέφει τα χρήματα για τη συγκεκριμένη αγορά, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0. Γιατί εδώ, με το money back** δεν… χάνεις!

Γουλβς – Τότεναμ με 0% γκανιότα* και money back** γιατί εδώ δεν χάνεις στο 0-0! |+21


Κάθε μέρα και μία νέα προσφορά** σε περιμένει στο Xmas
Offer Casino του Pamestoixima.gr. Και μην ξεχνάς πως κάθε μέρα σου δίνει συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση** στις 4 Γενάρη, με τον νικητή να κερδίζει ένα σημαντικό έπαθλο**.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button