Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν! Παρασκευή 2/4

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή στο Pamestoixima.gr. Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο και οι σημαντικότεροι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα*, πολλές προσφορές** και πλήθος ειδικών στοιχημάτων γιατί εδώ οι προσφορές** δεν σταματούν ποτέ! Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Απόψε, το μενού περιλαμβάνει και συναρπαστικά παιχνίδια σε επίπεδο Euroleague!

Η στοιχηματική δράση γίνεται όλο και καλύτερη με την επανέναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων. Οι ομάδες πήραν ανάσες και είναι έτοιμες για μονομαχίες με σούπερ αποδόσεις. Το ισπανικό πρωτάθλημα ανοίγει και πάλι τις πύλες του με το Λεβάντε – Ουέσκα. Η αναμέτρηση στην πόλη της Βαλένθια παίζεται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Για την 33η αγωνιστική της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Οι Μαδριλένοι με ρεκόρ 18-14 αναζητούν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη οχτάδα δίχως τον τιμωρημένο Πάμπλο Λάσο στην άκρη του πάγκου, ενώ οι Πειραιώτες με ρεκόρ 15-17 έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της περιόδου και θα παραταχθούν χωρίς άγχος. Η αναμέτρηση του «WiZink Center» προσφέρεται με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button