Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Με ανανεωμένη πλατφόρμα, εύχρηστο app και απίθανες καθημερινές προσφορές**! Παρασκευή 13/11

Η αθλητική και στοιχηματική δράση δεν σταματά! Τώρα έχεις λόγο να μπεις στο παιχνίδι και να κάνεις εγγραφή άμεσα και εύκολα! Στο Pamestoixima.gr θα βρεις μία ανανεωμένη πλατφόρμα, φιλική προς τον παίκτη με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες, σούπερ προσφορές** και δυνατές αποδόσεις. Μην ξεχνάς πως η νέα εφαρμογή iOS είναι διαθέσιμη για να μπορείς να απολαύσεις όλη τη δράση μέσω του κινητού ή του tablet σου!

Τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής συνεχίζονται απόψε, με τα παιχνίδια Κολομβία – Ουρουγουάη και Χιλή – Περού να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων! Πρόκειται για δυο άκρως ενδιαφέρουσες μονομαχίες σε «λάτιν» χρώμα και περιμένουμε να μας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα! Να θυμίσουμε ότι επιστρέφει στη «σελέστε» ο Καβάνι και συνθέτει επιθετικό δίδυμο ολκής με τον Σουάρες ενώ Χιλή και Περού συνθέτουν το ζευγάρι που ονομάζεται «κλάσικο Πασίφικο», ντέρμπι του Ειρηνικού Ωκεανού, με τις δυο ομάδες να έχουν τρομερή αντιπαλότητα καθώς τα δυο έθνη είχαν βρεθεί και σε εμπόλεμη κατάσταση για μία συγκεκριμένη περιοχή, πλούσια σε κοιτάσματα (1879-1884).

Το Pamestoixima.gr σου προσφέρει όλα τα κορυφαία παιχνίδια με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα!


Συνεχίζουμε με μπάσκετ και τη Euroleague, στο πλαίσιο της οποίας απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ. Συντριπτρικά υπέρ του «τριφυλλιού» η παράδοση την τελευταία 20ετία, με 16 νίκες και 8 ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν θέλει κάποιος να δει τα παιχνίδια σε ελληνικό έδαφος, τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ρεκόρ 12-1! Ωστόσο, δεν παίζει μπάσκετ η παράδοση και το σύνολο του Γιώργου Βόβορα καλείται απόψε να αγωνιστεί χωρίς τον Νέντοβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να προφυλαχθεί για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του. Εσύ τι πιστεύεις; Ποιος εκ των δυο θα χαμογελάσει απόψε και θα κατακτήσει το «ροζ» φύλλο αγώνα;

Απολαμβάνεις το ματς Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα!


Το σημερινό πρόγραμμα νομίζεις ότι δεν έχει να σου χαρίσει θέαμα και έντονες συγκινήσεις; Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή στο Pamestoixima.gr το οποίο σου προσφέρει όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων! Μήπως αναζητάς μία τριάδα από το σημερινό πρόγραμμα; Έχουμε ετοιμάσει για σένα 3 combo bet που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο!

Combo bet 1

Ελλάδα U21 – Τσεχία U21: Νίκη Ελλάδας U21

Χιλή – Περού: Goal/Goal

Βραζιλία – Βενεζουέλα: Νίκη Βραζιλίας και Over 2,5 γκολ

Combo bet 2

Ρεάλ Σαραγόσα – Οβιέδο: Over 2,5 γκολ

Ος – Αϊντχόφεν: Over 3,5 γκολ

Μπόλτον – Σάλφορντ: Σύνολο 2-3 γκολ

Combo bet 3 (Multi score)

Κολομβία – Ουρουγουάη: Νίκη Κολομβίας με σκορ 2-1, 3-1, νίκη Ουρουγουάης με σκορ 1-0

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της ημέρας παίζουν εδώ!


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
**Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» και μέχρι την έναρξη των αγώνων.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button