Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Ολυμπιακός – Άρης με 0% γκανιότα* και multi score! Τετάρτη 10/2

Οι αγώνες Κυπέλλου κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου, με την στοιχηματική δράση να είναι ιδιαίτερα πλούσια! Για τους λάτρεις του τένις, όμως, υπάρχουν διαθέσιμα τα παιχνίδια του Αυστραλιανού Open! Μείνε συντονισμένος… γιατί στο Pamestoixima.gr έχεις συνεχώς ένα λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι!

To πρώτο Grand Slam της χρονιάς είναι γεγονός. Όλα τα μεγάλα αστέρια βρίσκονται στη Μελβούρνη και δίνουν μεγάλες μάχες για το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στο ταμπλό και δείχνει να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα μετά την άνετη επικράτηση απέναντι στον Γάλλο Ζιλ Σιμόν. Καθημερινά βρίσκεις 0% γκανιότα* στις μεγάλες αναμετρήσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στις μονομαχίες του Έλληνα άσου!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στα προημιτελικά του και απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Καραϊσκάκης». Οι γηπεδούχοι έχουν να ηττηθούν εντός έδρας από τους «κίτρινους» 19 ολόκληρα χρόνια. Το 2002 ο Άρης είχε επιβληθεί 1-0, έκτοτε μετράει 16 ήττες και 2 ισοπαλίες είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο «Καραϊσκάκης». Ποια εκ των δυο ομάδων θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης; Εσύ θα παραμείνεις θεατής; Η δράση κορυφώνεται στο Pamestoixima.gr που σου προσφέρει την ενδιαφέρουσα μονομαχία «ερυθρολεύκων» – «κιτρινόμαυρων» με 0% γκανιότα* και σκορ πολλαπλών επιλογών 3-0, 1-1, 0-1 με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ντέρμπι για το Κύπελλο Ισπανίας. Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στην Ανδαλουσία. Θα ακολουθήσει την 1η Μαρτίου ο επαναληπτικός σε καταλανικό έδαφος. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους «μπλαουγκράνα» που δείχνουν κουρασμένοι και με λιγοστές εναλλακτικές λύσεις λόγω τραυματισμών. Εσύ τι πιστεύεις; Θα μπορέσουν οι Σεβιγιάνοι να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απόψε ώστε στο «Καμπ Νόου» να έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης; Ο σπουδαίος ημιτελικός του «Σάντσεθ Πιθχουάν» παίζει στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις σε σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 2-2, 1-2!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ενισχυμένες αποδόσεις

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθημερινά στο Pamestoixima.gr με μία σούπερ προσφορά**, στην κατηγορία «Hot απόδοση», όπου τα προτεινόμενα combo bets και multi scores δεν θα σε αφήνουν ασυγκίνητο!

Combo bet

ΠΑΟΚ – Λαμία: Τζόλης να σκοράρει

Ολυμπιακός – Άρης: Ελ Αραμπί να σκοράρει

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Μέσι να σκοράρει

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button