Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Κύπελλο Ελλάδος: Super προσφορές*, 0% γκανιότα** & ειδικά στοιχήματα!

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος παίζουν στη Novibet με Super Derby προσφορές*…

Η αγωνιστική δράση στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου έχει επιστρέψει για τα καλά. Για την ώρα, τα βλέμματα στρέφονταν στη Superleague, στα Playoffs και τα Playout. Τη σκυτάλη παίρνει το Κύπελλο Ελλάδος, με δύο συναρπαστικούς επαναληπτικούς ημιτελικούς να διεξάγονται σήμερα.

Άκρως ενδιαφέρονται και… ορθάνοικτα τα ματς της ημέρας. Χρονολογικά έχουν ως εξής: Άρης – ΑΕΚ στις 19:00 και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στις 21:30. Και στις δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι ψάχνουν τις ανατροπές.

Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα. Η «Ένωση» είχε επικρατήσει χάρη στα γκολ των Μάνταλου και Βράνιες, με τον Άρη να ισοφαρίζει με γκολ του Γκάμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ΑΕΚ και Άρης τέθηκαν αντιμέτωποι στην Αθήνα το Σάββατο, στο πλαίσιο των Playoffs της Superleague. Χορταστικό ματς χωρίς νικητή, με το σκορ στο 2-2.

500+ αγορές & 0% γκανιότα** στους ημιτελικούς

Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος; Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν σπουδαία ανατροπή κι επικράτησαν των Πειραιωτών με 3-2 από 0-2, χάρη στα γκολ των Πέλκα και Μίσιτς. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι και στα Playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος με το ντέρμπι της Τούμπας να λήγει με σκορ 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Συναρπαστικοί επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδος. Στη Novibet παίζουν με 500+ αγορές, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις, σούπερ προσφορές* και 0% γκανιότα**.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά την επιλογή “Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button