Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λιντς – Λίβερπουλ με 0% γκανιότα* και 300+ αγορές! Δευτέρα 19/4

Το Pamestoixima.gr είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ. Η τρέχουσα εβδομάδα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Ανάμεσά τους και η Super League με τρία ματς να διεξάγονται την Τετάρτη (21/4) και τρία ακόμα την Κυριακή (25/4). Επιπλέον, με το Offer** Zone ζεις δυνατά όλη τη δράση! Μείνε συντονισμένος γιατί όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα παίζονται στο Pamestoixima.gr με δυνατές αποδόσεις, σούπερ προσφορές** και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Σε… φρέσκα νέα η Λιντς υποδέχεται τη Λίβερπουλ σε πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Elland Road», στο πλαίσιο της Premier League. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Τα «παγώνια» φιγουράρουν στην 10η θέση, έκτοι είναι οι «κόκκινοι» που φέτος δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν σοβαρό διεκδικητή του τίτλου. Απόψε ποια εκ των δυο ομάδων θα χαμογελάσει; Το αμφίρροπο ματς παίζει με 0% γκανιότα*, ενισχυμένη απόδοση στα σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0, 1-1, 1-2 και 300+ στοιχηματικές αγορές στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button