Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ώρα τίτλου για Μπακς με 0% γκανιότα*! Πρόγευμα με… προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτη 20/7

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας τους. Υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς και βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από το φετινό πρωτάθλημα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη (προηγούνται με 3-2 νίκες). Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον και ο καταλυτικός Τζρου Χόλιντεϊ του Game 5, αναμένεται να τραβήξουν τα «ελάφια» στο σκοράρισμα. «Do or die» το ματς για τους «ήλιους» με τους Ντέβιν Μπούκερ, Κρις Πολ και Ντιάντρε Έιτον να θέλουν να στείλουν τη σειρά σε έβδομο ματς.

Τι θα συμβεί στο Game 6 (04:00 ώρα Ελλάδος) ανάμεσα σε Μπακς και Σανς. Ο μεγάλος τελικός παίζεται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* και ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη και όλους τους αστέρες του NBA.

Το κουπόνι σήμερα έχει και αρκετό ποδόσφαιρο. Τα προκριματικά του Champions League είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη την Τετάρτη κόντρα στη Νέφτσι Μπακού. Σήμερα το πρόγραμμα έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια με 6 αναμετρήσεις συνολικά. Η ομάδα της Ομόνοιας αγωνίζεται στο Ζάγκρεμπ ενώ το ματς της ημέρας παίζεται στις 21:45 ανάμεσα σε Σέλτικ και Μίντιλαντ. Αμφότερες αναμετρήσεις είναι διαθέσιμες με Live Streaming* και σούπερ αποδόσεις σε pre game και live από το Pamestoixima.gr.

Μην ξεχνάς πως το Casino Summer Madness συνεχίζεται καθημερινά στο Pamestoixima.gr με μία μεγάλη προσφορά**. Σήμερα σε περιμένει μία ξεχωριστή προσφορά** για το Hyper Gold.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και πριν από την έναρξη του αγώνα.
**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button