Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Μονακό – Ολυμπιακός: Σούπερ ενισχυμένη απόδοση για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Pamestoixima.gr! Τετάρτη 23/3

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 42.000 ευρώ εγγυημένα* MONO για την εβδομάδα 21 έως 27 Μαρτίου! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, συνολικά 757 άτομα μοιράστηκαν το βραβείο των 21.000 ευρώ, ενώ 1522 παίκτες πήραν μια προσφορά* επειδή έχασαν στο… παρά 1 (δηλαδή βρήκαν αγώνες με 20 ή 22 γκολ)!

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, η δράση στα παρκέ της EuroLeague συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις και με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Μονακό εκτός έδρας και ψάχνει ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Στο Pamestoixima.gr τη δράση του Μονακό – Ολυμπιακός τη ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά special bets παικτών και ομάδων, αλλά και σούπερ ενισχυμένη απόδοση στην αγορά «Τάιλερ Ντόρσεϊ πρώτος σκόρερ του αγώνα»!

Η αγορά «Τάιλερ Ντόρσεϊ πρώτος σκόρερ του αγώνα» είναι διαθέσιμη σε απόδοση 6.00, ενώ υπάρχει ακόμα ενισχυμένη απόδοση (8.70) στην αγορά «Ολυμπιακός νίκη από 11 έως 15 πόντους»!

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στη EuroLeague!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button