Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Νάπολι – Αταλάντα πράξη πρώτη! Τετάρτη 3/2

Το σημερινό πρόγραμμα είναι «καυτό» με σπουδαίες αναμετρήσεις από την Premier League, Ligue 1, Κύπελλο Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας και Ισπανίας αλλά και δράση από NBA! Μείνε συντονισμένος και βρες καθημερινά 0% γκανιότα* και σούπερ προσφορές** από τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Κύπελλο Ιταλίας συνεχίζεται, με την αναμέτρηση Νάπολι – Αταλάντα να διεξάγεται στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Υπάρχει και επαναληπτικός, την επόμενη εβδομάδα στο Μπέργκαμο. Οι «παρτενοπέι» αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο εσχάτως αλλά οι εσωτερικές έριδες δεν λείπουν, με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην έχει πείσει τη διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Οι «μπεργκαμάσκι» δεν βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, με τον Τζανπιέρο Γκασπερίνι να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα. Εσύ ζεις τον σπουδαίο ημιτελικό με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις και money back** στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button