Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με ντέρμπι αιωνίων και 0% γκανιότα**!

Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται καθημερινά στο Pamestoixima.gr στο οποίο βρίσκεις όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων! Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν και το Σαββατοκύριακο έρχεται με το ντέρμπι αιωνίων στην ελληνική Super League. Μείνε συντονισμένος γιατί το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παίζεται με πολλές και μεγάλες προσφορές* στο Pamestoixima.gr!

Στα σημερινά ξεκινάμε με τη γαλλική Ligue 1. Στη Βρετάνη και την ιστορική της πρωτεύουσα, το Ρεν, η ομώνυμη τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μπορντό στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής. Σαφώς καλύτερη η εκκίνηση των γηπεδούχων, οι οποίοι φιγουράρουν στην τρίτη θέση ενώ αγωνίζονται για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, οργάνωση στην οποία αγωνίζονται την προσεχή εβδομάδα. Η Μπορντό, από τη μεριά της, είναι στο μέσον της βαθμολογίας, μόλις 12η. Κοιτάζοντας κάποιος την πρόσφατη παράδοση θα δει τρεις σερί άσους και στις αμέσως τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους ισάριθμες ισοπαλίες. Εσύ τι πιστεύεις; Τι θα συμβεί απόψε στο «Ρουαζόν Παρκ»; Η σπουδαία μονομαχία παίζει με 0% γκανιότα** και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίζουν στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών!


Hot Αποδόσεις

Για όσους θέλουν πιο πολλά… όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παίζουν στο Pamestoixima.gr με πλήθος ειδικών στοιχημάτων και Hot Αποδόσεις*. Σήμερα, έχεις διαθέσιμα ένα combo bet αλλά και ένα multi score για να ζήσεις δυνατά και τα αποψινά παιχνίδια!

Combo bet 1

  • Ρεν – Μπορντό: 2ο ημίχρονο σύνολο τερμάτων 2
  • Φροζινόνε – Κοζέντσα: Over 2,5 γκολ
  • Οσασούνα – Ουέσκα: Ισοπαλία

Σκορ πολλαπλών επιλογών

  • Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν: 1-0, 2-2, 1-3

Οι ενισχυμένες αποδόσεις παίζουν εδώ!


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
**Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» και μέχρι την έναρξη των αγώνων.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button