Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Pamestoixima.gr: Σούπερ τοπικά ντέρμπι σε Μάντσεστερ, Μαδρίτη και Θεσσαλονίκη! Κυριακή 7/3

Η στοιχηματική δράση κορυφώνεται σήμερα σε Μαδρίτη, Μάντσετσερ και Θεσσαλονίκη, με τα τοπικά ντέρμπι να ξεχωρίζουν,  Ατλέτικο – Ρεάλ, Σίτι – Γιουνάιτεντ και ΠΑΟΚ – Άρης! Μείνε συντονισμένος και απόλαυσε όλα τα ντέρμπι με 0% γκανιότα*,σούπερ αποδόσεις, πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και νέα μέθοδο πληρωμής την Paypal!

Μαδριλένικο ντέρμπι στη La Liga με 0% γκανιότα!

Η Μαδρίτη φιλοξενεί το τεράστιο ντέρμπι μίσους Ατλέτικο – Ρεάλ (17:15) σε επίπεδο La Liga. Πρωτοπόροι με πέντε βαθμούς διαφορά από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έναν αγώνα λιγότερο οι «ροχιμπλάνκος» που βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία και θέλουν να αγκαλιάσουν τον φετινό τίτλο. Η Ρεάλ, από τη μεριά της, εμφανίζεται ασταθής, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο αλλά η ποιότητα και η φανέλα της σε τέτοια ματς μετράει αρκετά. Θα κατορθώσουν οι «μερένχες» να φθάσουν σε ένα σπουδαίο διπλό, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο του τίτλου ή η Ατλέτικο θα βρεθεί πιο κοντά στην κούπα; Το Derbi Madrileño προσφέρεται με 0% γκανιότα* και πολλά ειδικά στοιχήματα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Τα κορυφαία ματς της Premier League παίζουν με 0% γκανιότα*!

H Premier League συνεχίζεται με το ντέρμπι του Μάντσεστερ να ξεχωρίζει, Σίτι – Γιουνάιτεντ (18:30). Με το ασύλληπτο ρεκόρ των 15 σερί νικών στο πρωτάθλημα, η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, με τη Γιουνάιτεντ του Όλε Σόλσκιερ να ακολουθεί, 14 βαθμούς πίσω. Στα μεταξύ τους παιχνίδια κυριαρχούν πάθος και ένταση, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα! Το ντέρμπι στο «Etihad» παίζει στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα* money back** στην αγορά του πρώτου σκόρερ αν λήξει 0-0 και πάνω από 400 αγορές στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης στη Super League με 0% γκανιότα* και 300+ αγορές!

Η Θεσσαλονίκη χωρίζεται στα δυο απόψε, με το ματς ΠΑΟΚ – Άρης (19:30) να καθηλώνει τους φιλάθλους της πόλης! Ένας βαθμός χωρίζει τους συμπολίτες με την ένταση να κορυφώνεται στη μεταξύ τους μονομαχία για τη δεύτερη θέση της Super League! Η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ αναφέρει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με διαφορετικά σκορ μάλιστα (0-0, 2-2, 1-1). Εσύ τι πιστεύεις; Ποια ομάδα θα χαμογελάσει απόψε; Το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης προσφέρεται με 0% γκανιότα*, money back** στην αγορά του πρώτου σκόρερ αν λήξει 0-0 και πάνω από 400 αγορές στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button