Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά*

Η 27η αγωνιστική της Euroleague είναι προ των πυλών. Το ματς που αναμφίβολα ξεχωρίζει κι έχει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο εντός όσο κι εκτός των συνόρων δεν είναι άλλο από το «αιώνιο» ντέρμπι, το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά*

Αγώνα δρόμου για την είσοδό του στα Playoffs κάνει ο Ολυμπιακός. Για την ώρα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, έχοντας απολογισμό 11-15. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μακάμπι με σκορ 71-70.

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας έχει χάσει ο Παναθηναϊκός και το ρεαλιστικό σενάριο τον θέλει στην πρώτη οκτάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Ρικ Πιτίνο είναι στην 6η θέση της κατάταξης της φετινής λίγκας, έχοντας απολογισμό 14-12. Το «τριφύλλι» έχει υποστεί δύο διαδοχικές ήττες, από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, και το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Δείτε τις αποδόσεις για το ντέρμπι «αιωνίων»

Από το 2000 μέχρι σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τεθεί αντιμέτωποι στη Euroleague συνολικά δώδεκα φορές, με τις νίκες να είναι μοιρασμένες (6-6). Όσον αφορά τις αναμετρήσεις στο ΣΕΦ, εκεί οι Πειραιώτες μετρούν 4-1. Θα συνεχιστεί η υπέρ τους παράδοση;

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button