Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, 300+ αγορές και moneyback** στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ! Τετάρτη 27/1

Η 19η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με το σπουδαίο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ να κλέβει τις εντυπώσεις! Μείνε συντονισμένος και απόλαυσε καθημερινά όλα τα σπουδαία ματς με 0% γκανιότα* και προσφορές** για… παίκτες!

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφαία αναμέτρηση της Super League. Πρωτοπόροι οι «ερυθρόλευκοι», με δέκα σερί εντός έδρας νίκες και τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον… ΠΑΟΚ (0-1) για τα περσινά play offs! Επιπλέον, η παράδοση αυτή διευρύνεται από το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κατορθώσει να γευτεί τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο φαληρικό γήπεδο. Από τη μεριά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιγουράρει τέταρτος αλλά η διαφορά του από Άρη και ΑΕΚ είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Εσύ τι πιστεύεις; Θα κατακτήσει ξανά θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ ή μήπως ο Ολυμπιακός θα βάλει τέλος στη μίνι αρνητική παράδοση; Το αποψινό ντέρμπι παίζει με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις σε σκορ πολλαπλής επιλογής 3-0, 1-1, 0-1, 300+ αγορές συνολικά και money back** στo 0-0! Όλα στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε επίπεδο Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο «WiZink Center». Το σύνολο του Όντεντ Κάτας παραμένει στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 7-13 και δεν έχει ούτε απόψε ετοιμοπόλεμους τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Οι Μαδριλένοι με ρεκόρ 13-8 βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, οδηγώντας τα παιχνίδια σε υψηλά σκορ. Στον πρώτο γύρο, στο ΟΑΚΑ, η Ρεάλ είχε επιβληθεί στην παράταση με σκορ 97-93 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Η εκτός έδρας αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προσφέρεται με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα παικτών στo Pamestoixima.gr!

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Σχετικά με το online στοίχημα του ΟΠΑΠ

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button