Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με… διπλάσιο Stoiximan Master & 3.05!

Χωρίς ανάσα και με προοπτική θεάματος η κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο Φάληρο! Ανάλυση και προγνωστικά.

Αυλαία στην 8η αγωνιστική της Super League με το ντέρμπι του ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’. Η σεζόν για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν εξελίσσεται καλά για την ώρα, μετατρέποντας σε επιτακτική το τρίποντο στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έρχεται με… διπλάσιο Stoiximan Master καθώς την περασμένη Τετάρτη δεν βρέθηκε κανείς νικητής στο Ρέιντζερς-Λίβερπουλ. Έτσι, όλο το ποσό μεταφέρεται στον αποψινό αγώνα!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*

Οι Πειραιώτες βρήκαν λίγη από τη χαμένη τους ψυχολογία μετά τη νίκη – ανατροπή στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ αλλά και το 0-0 στο Μπακού με την Καραμπάχ για το Group G του Europa League. Ο Μίτσελ έχει ρίξει το βάρος στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του, έχοντας το δύσκολο έργο να ετοιμάζει ουσιαστικά δύο διαφορετικές ομάδες κάθε τρεις μέρες.

Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφουν στην ενδεκάδα, ο Εμβιλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρεθεί στο βασικό σχήμα, όπου εκτός απροόπτου θα δούμε και τον Βρουσάι σε ρόλο δεξιού μπακ. Τραυματίας ο Βρσάλικο, εκτός έμεινε και ο Άβιλα που δεν είχε τον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται για ένα τέτοιο ματς. 

Super Ενισχυμένη: 1ο ημίχρονο Over 0.5 γκολ & Over 1.5 κάρτες στο 3.05 από 2.25

Ο Ελ Αραμπί επέστρεψε στην αποστολή προερχόμενος από τραυματισμός και ίσως περάσει ως αλλαγή στο ματς. Δεν συμπεριέλαβε τον Μαρσέλο στο πλάνο του για το ντέρμπι ο Μίτσελ. 

Ανοιχτό για Τζολάκη ή Πασχαλάκη στον ‘άσο’, Μπα και Παπασταθόπουλος το προβάδισμα για τους στόπερ. Στις 4Ν-2Ι-1Η με γκολ 11-5 το ρεκόρ του Ολυμπιακού, που με 14 βαθμούς είναι στην 4η θέση και το -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έστω και με ένα ματς λιγότερο.

Στραβά ξεκίνησε και έτσι συνεχίζεται η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας του ντέρμπι στο Φάληρο, το ίδιο όμως είναι και το κίνητρο. Στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων του, ο ‘Δικέφαλος’ έχει απολογισμό μια νίκη, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες. 

Με 12 βαθμούς και γκολ 7-5 είναι στην 6η θέση και πολύ μακριά από την κορυφή. Υπάρχει μπόλικη πίεση και σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο μια σειρά από καλά αποτελέσματα μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς επαναφέροντας την ηρεμία. 

Καλά νέα για τον Λουτσέσκου η επιστροφή των Κουλιεράκη, Αουγκούστο και Ολιβέιρα στην αποστολή, ο βαθμός ετοιμότητας τους ωστόσο είναι ένα σημαντικό ερώτημα. 

Παραμένουν εκτός οι Βιεϊρίνια και Μπράντον Τόμας, τιμωρημένος ο Ζίβκοβιτς. Μετρημένα τα κουκιά για τον Ρουμανό τεχνικό, πιθανότητα να ξεκινήσει με τον νεαρό φορ Γκορτετζιάνι στην ενδεκάδα.

Δεν έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός, μια ακόμη απώλεια βαθμών θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του για τη συνέχεια. Είναι υποχρεωμένος να πιέσει από το ξεκίνημα για να βρει το γκολ που θα του δώσει προβάδισμα και μοιάζει να βρίσκει συνέπεια στο γκολ στο πρόσωπο του Μπακαμπού. 

O Κονγκολέζος φορ έχει σκοράρει τρία τέρματα σε 166 λεπτά συμμετοχής και θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Μπακαμπού & over 2,5 οφσάιντ για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 6.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οριακό προφανώς είναι το ντέρμπι και για τον ΠΑΟΚ, που επίσης έχει ανάγκη τους βαθμούς. Ο Λουτσέσκου θα επιχειρήσει να οργανώσει σωστά την ομάδα του πίσω από τη μπάλα, ξέρει όμως πως ένα γκολ στο Φάληρο θα αυξήσει αρκετά τις πιθανότητες για αποτέλεσμα. 

Η άμυνα των Πειραιωτών έχει παρουσιάσει κενά τη φετινή σεζόν, τόσο στη μετάβαση όσο και στις στημένες φάσεις. Εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο ‘Δικέφαλος’, που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να ρισκάρει. Το συνδυαστικό στοίχημα over 0,5 γκολ ΠΑΟΚ & over 3,5 κόρνερ ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Κομβικής σημασίας ντέρμπι και παρά το γεγονός πως η τακτική και η σκοπιμότητα θα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων, δύσκολα θα δούμε ένα ‘σβηστό’ παιχνίδι αφού στην ουσία η ισοπαλία δεν προσφέρει τίποτα στους δύο αντιπάλους. 

Τόσο η αστάθεια στην αμυντική γραμμή των ομάδων, όσο και η ατομική ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι στοιχεία που σε συνδυασμό μπορούν να φέρουν την δράση σε πρώτο πλάνο και στις δύο περιοχές. Το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & over 5,5 κάρτες στο ντέρμπι του 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' σε απόδοση 3.80 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Μετάβαση στη Stoiximan | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά με τη Stoiximan

Stoiximan review
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Το μεγαλύτερο brand
Υποδειγματική εξυπηρέτηση
Συνώνυμο της ποιότητας
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Ανάλυση Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button