Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις – Κυριακή 16/5

Η αυλαία στα playoffs στην φετινή Super League πέφτει απόψε, με τις τρεις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής (όλα τα ματς στις 19:30). Βαθμολογικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μέτωπα έχουν κλείσει.

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι εκείνο που μαγνητίζει τα βλέμματα στην τελευταία στροφή. Με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα μπαίνουν στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» έμειναν για ακόμα μια χρονιά εκτός Ευρώπης, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τον 46ο τίτλο της ιστορίας τους.

Το «τριφύλλι» θα εμφανιστεί εκ νέου με υπηρεσιακό προπονητή, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, με την αναζήτηση του διάδοχου του Λάζλο Μπόλονι να συνεχίζεται. Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Ρουμάνο τεχνικό, έμεινε στο 0-0 με τον Άρη, δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό σερί που τρέχει από τις αρχές Απριλίου (0-4-3).

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1:4.20 X:3.40 2:1.86

Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο 90λεπτο που έμεινε στο μηδέν επιθετικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, παρουσιάζοντας πρόβλημα και στην παραγωγή τελικών προσπαθειών. Εσχάτως, «χάλασε» και τα εντός έδρας νούμερά του, παραμένοντας άνευ τριπόντου από τις 4 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα την Τετάρτη, κερδίζοντας και τον ΠΑΟΚ (1-0). Με αυτό τον τρόπο, ολοκλήρωσε τις εγχώριες υποχρεώσεις του αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20-1-0) και θα παραταχθεί στην Λεωφόρο με στόχο να διευρύνει το θετικό μομέντουμ ενόψει του τελικού Κυπέλλου (4-2-0).

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, γεγονός θετικό για τον Παναθηναϊκό, που έχει ακόμα έναν σύμμαχο. Αυτός είναι η πρόσφατη παράδοση ως γηπεδούχος στα ντέρμπι, αφού τελευταία φορά ηττήθηκε το 2019 από τον «αιώνιο» αντίπαλό του (1-2-0 έκτοτε).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία στα playoffs της Super League!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button