Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

«Τελικοί» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με 0% γκανιότα*! Πέμπτη 5/11

Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League! Όλα τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν με τις καλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν, με κάκιστη παράδοση κόντρα σε ολλανδικές ομάδες. Μόλις μία νίκη έχει να επιδείξει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε 16 παιχνίδια, αυτή ήρθε συμπτωματικά κόντρα στην αποψινή του αντίπαλο. Ο Πάμπλο Γκαρσία ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου σε ευρωπαϊκό ματς και έχει μοναδικό απόντα τον Μιχάι, κατά τα άλλα η ενδεκάδα θα είναι η καλύτερη δυνατή. Από τη μεριά της, η ολλανδική ομάδα παρατάσσεται απόψε με πολλές απουσίες καθώς έξι παίκτες της πρώτης ομάδας έμειναν εκτός λόγω covid-19.

Στην Ουκρανία και την πόλη Ζαπορίζια, η Ζόρια θα υποδεχθεί σε ουδέτερο έδαφος την ΑΕΚ. Η ουκρανική ομάδα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ελληνικό σύλλογο, η ΑΕΚ πριν από δυο χρόνια γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου με δυο ισοπαλίες. Η «Ένωση» παίζει με την πλάτη στον τοίχο απόψε για να παραμείνει εντός τροχιάς πρόκρισης. Οι Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης δεν υπολογίζονται αλλά μεσοεπιθετικά η ποιότητα της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά απόψε.

Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν και Ζόρια – ΑΕΚ παίζουν με 0% γκανιότα* και άφθονα ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!


Hot Απόδοση!

Έχεις λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι καθώς στο Pamestoixima.gr βρίσκεις όλα τα σπουδαία ματς με τις καλύτερες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων αλλά και σούπερ προσφορά**, στη νέα κατηγορία «Hot απόδοση»!

Σήμερα, λοιπόν το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει για σένα ένα combo bet με επιλογές από παιχνίδια του Europa League με ενισχυμένη απόδοση**:

Μίλαν – Λιλ: Σύνολο τερμάτων 2-3

Λέστερ – Μπράγκα: Over 2,5 γκολ

Μπενφίκα – Ρέιντζερς: Μπενφίκα over 1,5 γκολ

Η ενισχυμένη απόδοση της ημέρας παίζει εδώ!


*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.
**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Μετάβαση στο Pamestoixima | 21+
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button