Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις και novi specials – Πέμπτη 21/4

Τα λάθη απαγορεύονται στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (19:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στην προσπάθεια που κάνουν να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε όχι μόνο πέρσι, αλλά και 4 φορές την τελευταία πενταετία, προκειμένου να πάει με τον αέρα του φαβορί στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η  αναμέτρηση μοιάζει με τελικό για τον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος φιλοδοξεί να επουλώσει τις πληγές του, κάνοντας το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση του 9ου Κυπέλλου της ιστορίας του. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου προέρχονται από 4 σερί ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, όμως μοιάζουν αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ και την ήττα από τον Άρη.

«Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αποτελεί αναμφισβήτητα η κούραση, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το 5ο παιχνίδι σε διάστημα 20 ημερών. Το ρόστερ εξαιτίας των τραυματισμών έχει «κοντύνει» και το ροτέισον πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1:2.55 X:3.25 2:2.90

Στον Ολυμπιακό η πίεση έχει αγγίξει το… κόκκινο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-0). Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι βρίσκονται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το 19ο «νταμπλ» στην ιστορία τους και το 29ο Κύπελλο συνολικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αγωνιστικές εκπλήξεις στον αντίπαλό του με στόχο να τον… ισοφαρίσει. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει 4 φορές τον Λουτσέσκου μετρώντας 2 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη. Όσον αφορά στο παρελθόν ανάμεσα σε Μαρτίνς και ΠΑΟΚ, τα πάντα είναι σε τεντωμένο σχοινί με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ο Ρουμάνος ως προπονητής του ΠΑΟΚ κόντρα στους Πειραιώτες έχει 2 νίκες, ισάριθμες ήττες και 1 ισοπαλία!    

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Κύπελλο Ελλάδας όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button